JÄSENKIRJE 7.2018/MUISTUTUSKIRJE                                               

Hyvä Kiuruvesi-seuran jäsen

Perinteinen seuran Mykyrokkajuhla järjestetään sunnuntaina 18.11.2018 klo 13.00. Paikka on sama kuin viime vuonna, Marjatta-koulu, katuosoite Poutuntie 12 Haagassa.

Nautimme kiuruvetistä mykyrokkaa lisukkeiden ja kahvin kera. Leppoisa yhdessäolo ja tuttujen tapaaminen kuuluvat Mykyrokkajuhlan henkeen. Seuran 70-vuotisjuhlia jatketaan myös Mykyrokkajuhlassa seuraavalla ohjelmalla:

  • Kiuruvesi-seuran vuosikymmenet lyhyesti: filosofian tohtori Sirkka Paikkala
  • ”Kiireessä kyhättyä kronikankorviketta”: Immi Paasikiven   kuudes maaliskuuta 1948 Kiuruvesi-seuran ensimmäisessä kotiseutuillassa esittämän kronikan esittää lausuntataiteilija Eevamaria Luode-Salonen
  • Laulua ja musiikkia Juha Vartiaisen tahdittamana
  • Kiuruvesi-laulu Matti Remeksen esittämänä
  • Kiuruveden kaupungin edustajana seurakuntapastori Pasi Hyytiäinen (kaupunginhallituksen jäsen) tulee kertomaan kotiseudun kuulumiset.

Mykyrokkajuhla on tarkoitettu Kiuruvesi-seuran jäsenille, heidän ystävilleen ja sekä kaikille mykyrokan ystäville. Ilmoittaudu ja pyydä ystäväsi mukaan!

Marjatta-koulun tilat ovat rajalliset ja sinne mahtuu noin sata vierasta. Ilmoittumisen kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 8.11 2018 Anna Leväsalmelle, puh. 040 72 48 137 tai sähköpostilla anna.levasalmi@valmet.com.  Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme kertomaan henkilöiden lukumäärän ja mahdolliset alle 12 vuotiaat lapset erikseen. Jos rokkaa jää ylitse, sitä on saatavissa muovirasioissa tai omissa astioissa kotiinvietäväksi juhlan lopussa.

Mykyrokan hinta on ennakkoon maksettuna 18€, alle 12 vuotiaat lapset ilmaiseksi. Hinta sisältää mykyrokan, leivän ja voin, juomat ja lisäksi kahvin ja kahvileivän. . Mykyrokan hinta paikanpäällä maksettuna on 20€/henkilö. Korttimaksuja emme voi vastaanottaa.

HUOM! Mykyrokka maksetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä Kiuruvesi-seuran tilille Danske Bank FI 30 8000 2108 5686 67. Viitekenttään sama nimi, joka on ilmoitettu Annalle sekä osallistujien lukumäärä. Esim. matti myky, 3 henkilöä

Miten Marjatta-koululle pääsee?

BUSSILLA: Ilkantietä: Elielinaukiolta 32 ja 40, Kalasatamasta 56, Arabiasta 52. Matka pysäkiltä noin 300m,

BUSSILLA: Nuijamiestentietä: Elielinaukiolta 63, Munkkivuori 31. Jokeri-bussilla 550 Itäkeskuksesta ja Espoosta. Matka pysäkiltä noin 150m

JUNALLA: Huopalahden asemalle. Matka asemalta noin 1km.

PARKKIPAIKAT: Poutuntiellä koulun alueella on kaksi parkkipaikka, joihin sopii yhteensä noin 25 autoa. Nuijamiestenteillä olevalle K-marketin parkkipaikalle voi myös pysäköidä

Talkoolaisia tarvitaan! Mykyrokkajuhla ei järjestää ilman talkoolaisia. Jos sinä tai ystäväsi olet kiinnostunut rokkakeittiön mukavasta ilmapiiristä, tule mukaan. Ota yhteyttä Irja Akgeziin puh. 045 675 2930 tai Marita Konoseen puh. 041 451 6155.

Kiuruveden pitäjän historiallinen kartta myynnissä Marjatta koululla

Kiuruveden kunnan täyttäessä 1973 sata vuotta, lahjoitti Kiuruvesi-seura Lauri Kärkkäisen suunnitteleman Kiuruveden pitäjäkartan kaupungille. Nyt tästä kartasta on otettu valokuva. Seuran hallituksen jäsenet myivät painettua karttaa lskelmä-Areenalla Iskelmäviikon aikana. Myynnistä syntyvä tuotto tullaan käyttämään Kiuruveden Lukion abiturienteille jaettavan Juuret-stipendin rahoitukseen tulevina vuosina. Myynti jatkuu Mykyrokkajuhlassa. Pelkkä kartta maksaa vain 15€. Rajoitettu määrä karttoja kehystettynä on saatavilla hintaan 45€.

Pitäjäkartta on erinomainen lahja lapsille, lapsenlapsille, sukulaisille tai tutuille. Se sopii myös muistoksi merkkipäivästä tai vaikkapa joululahjaksi.

Tervetuloa Marjatta-koululle nauttimaan kiuruvetistä mykyrokkaa!

Hallitus