Hyvä Kiuruvesi-seuran jäsen

Perinteinen seuran Mykyrokkajuhla järjestetään sunnuntaina 22.10.2017 klo 13.00. Paikka on uusi, Marjatta-koulu, katuosoite Poutuntie 12 Haagassa.

Nautimme kiuruvetistä mykyrokkaa lisukkeiden ja kahvin kera. Leppoisa yhdessäolo ja tuttujen tapaaminen kuuluvat Mykyrokkajuhlan henkeen.

Kiuruveden kaupungin edustaja tulee jälleen kertomaan kotiseudun kuulumiset ja Juha Vartiainen viihdyttää meitä lauluillaan. Arpoja ostamalla voi onnistua saamaan mukavia palkintoja ja tukea samalla seuran toimintaa.

Mykyrokkajuhla on tarkoitettu Kiuruvesi-seuran jäsenille, heidän ystävilleen ja sekä kaikille mykyrokan ystäville. Ilmoittaudu ja pyydä ystäväsi mukaan!

Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 13.10 2017 Anna Leväsalmelle, puh. 040 72 48 137 tai sähköpostilla anna.levasalmi@valmet.com.  Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme kertomaan henkilöiden lukumäärän ja mahdolliset alle 12 vuotiaat lapset erikseen. Jos rokkaa jää ylitse, sitä on saatavissa muovirasioissa tai omissa astioissa kotiinvietäväksi juhlan lopussa.

Mykyrokan hinta on ennakkoon maksettuna 18€, alle 12 vuotiaat lapset ilmaiseksi. Hinta sisältää mykyrokan, leivän ja voin, juomat ja lisäksi kahvin ja pullan.

HUOM! Mykyrokka maksetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä Kiuruvesi-seuran tilille Danske Bank FI 30 8000 2108 5686 67. Viitekenttään sama nimi, joka on ilmoitettu Annalle sekä osallistujien lukumäärä. Esim. matti myky, 3 henkilöä. Mykyrokan hinta paikanpäällä maksettuna on 20€. Korttimaksuja emme voi vastaanottaa.

Miten Marjatta-koululle pääsee?

BUSSILLA: Ilkantietä: Elielinaukiolta 32 ja 40, Kalasatamasta 56, Arabiasta 52. Matka pysäkiltä noin 300m,

BUSSILLA: Nuijamiestentietä: Elielinaukiolta 63, Munkkivuori 31. Jokeri-bussilla 550 Itäkeskuksesta ja Espoosta. Matka pysäkiltä noin 150m

JUNALLA: Huopalahden asemalle. Matka asemalta noin 1km

PARKKIPAIKAT: Poutuntiellä koulun alueella on kaksi parkkipaikka, joihin sopii yhteensä noin 25 autoa. Nuijamiestenteillä olevalle K-marketin parkkipaikalle voi myös pysäköidä

Talkoolaisia tarvitaan! Mykyrokkajuhla ei järjestää ilman talkoolaisia. Jos sinä tai ystäväsi olet kiinnostunut rokkakeittiön mukavasta ilmapiiristä, tule mukaan. Ota yhteyttä Irja Akgeziin puh. 045 675 2930 tai Marita Konoseen puh. 041 451 6155.

Tervetuloa Marjatta-koululle nauttimaan ylä-savolaista mykyrokkaa!

Kiuruvesi-lehden tarjous Kiuruvesi-seuran jäsenille

Yhteistyössä Kiuruvesi-lehden kanssa tarjoamme lehden kestotilauksen hintaan 78€ (normaalihinta) uusille tilaajille. Seuran jäsen saa hyvityksenä ensi vuoden jäsenmaksusta (15€) vapautuksen. Nyt kannattaa tilata Kiuruvesi-lehti lapsille, ystäville tai tutuille esim. lahjaksi ja tukea samalla seuran toimintaa. Tarjous on voimassa 22.10.2017 (mykyrokkajuhla) asti. Yhteydenotot Uolevi Kärkkäiseen puh.0405483910.

Kiuruvesi-seuran tapahtumat Iskelmäviikolla heinäkuussa Kiuruvedellä

1.      Juuret-mitalin luovutettiin tänä vuonna Olavi Kärkkäiselle Iskelmäviikon avajaisissa. Olavi on veljensä Auliksen kanssa toiminut monenlaisessa yritystoiminnassa, viimeisin oli lämpöpuun valmistaja Lunawood. Hänen elämäntyötään kuvaava kirja ”Elämän tikapuut” on saanut merkittävää tunnustusta, etenkin kun hän on lahjoittanut kirjan tuoton syöpäsairaiden tukemiseen.                          

2.      Torstaina olimme Maalaiskaupunginteatterin esitystä ”Huonemiehenpoika” katsomassa. Mukana 14 jäsentä.                                        

3.      Kiuruveden kaupungin vastaanotto oli Sinisessä Helmessä, jossa nautittiin maittava lounas. Lounaan jälkeen vierailimme Rytkyllä Pentti Remeksen traktorimuseossa. Mukana oli 27 henkilöä.

Kiitos vielä Kiuruveden kaupungille ja sen johdolle mukavasta iltapäivästä

Helsinki risteily by Sea                                                                                            

Keskiviikkona 23.8.klo17.00 seilasimme Helsingin edulla 1,5 tuntia nauttien maittavasta saaristolaispöydästä, kauniista säästä ja ennen kaikkea mukavasta kiuruvetisestä-seurasta. Mukana oli 17 henkilöä.

Tulevia tapahtumia

Tutustuminen uudistuneeseen Eduskuntataloon marraskuussa

Oppaanamme on kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen. Tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin.

Voe tokkiisa-muikkuja”

Yhteistoiminnassa muiden savolaisseurojen kanssa ”Voe tokkiisa-muikkuja” tilaisuus on ravintola Kaisaniemessä 27.1.2018

JÄSENMAKSU 2017

Jos jäsenmaksun maksaminen on unohtunut, niin teethän sen pikaisesti (vuosimaksu 15€ tai ainaisjäsenmaksu 150€). Seuran tilinumero on Danske Bank FI 30 8000 2108 5686 67.  Jos olet epäileväinen jäsenmaksusta, voit tarkistaa sen puheenjohtajalta puh.040 548 3910 tai sähköposti, uolevi.karkkainen@pp.inet.fi. Jos jäsenmaksu maksetaan jonkun toisen henkilön toimesta kuin jäsenen, kirjoittakaa viitetietoihin kenen jäsenmaksusta on 

OSOITTEENMUUTOKSET

Lähes jokaisen jäsenkirjeen lähettämisen yhteydessä tulee esille, ettei sähköposti ”mene läpi”. Syitä voi olla useita, esim. sähköpostiosoite on muuttunut. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu tai jos et käytä enää sähköpostia, ilmoita sihteerille, että haluat jäsenkirjeen postissa. Ilmoitahan myös, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu

”ETSINTÄKUULUTUS JATKUU”

Viime jäsenkirjeessä peräänkuulutimme kadonneita jäsenten osoitteita. Edelleen seuraavien jäsenten osoitteet eivät ole tiedossamme: Matti Heino, Erkki Kämäräinen, Markku Pietilä ja Kari Roivainen. Yhteys seuran sihteeriin tai puheenjohtajaan toivottavaa. Kiitos vaivannäöstä

Hallitus toivottaa kaikille jäsenilleen miellyttävää syksyä