Tämä kirje julkaistaan sähköisesti myöhässä (16.12.2020) järjestelmäongelman vuoksi. Pahoitteleemme.

JÄSENKIRJE 7.2020

Poikkeuksellinen vuosi on kääntymässä loppusuoralle. Kiuruvesi-seuran hallituksessa olemme päättäneet toimia terveys edellä ja niinpä mitään tilaisuuksia ei ole voitu järjestää pl. vuosikokous. Toivottavasti teidän jäsenten mielestä olemme toimineet oikein. Eletään hyvässä toivossa, että ensi vuonna saamme tavata toisiamme ja tämä ”pirulainen” on nitistetty!

Kiuruveden pitäjän historiallinen kartta on hieno syntymäpäivä- tai vaikkapa joululahja lapsille, lapsenlapsille tai ystäville. Yhden kartan hinta on 15€ ja se toimitetaan pahviputkessa. Postimaksun maksaa vastaanottaja. Kehystettyjä karttoja on vielä muutama jäljellä ja sen hinta on 45€. Niitä ei voi lähettää postissa päällyslasin takia. Pk-seudulla voidaan sopia karttojen luovutuksesta tapaamisessa.

Seuran uusi pankkitilinumero on Nordea FI2215443000205836

Voe tokkiissa – Muikkuja! la 25.1.2021 on peruutettu.

 

Siluettiverstas: Kiuruvesi-seuran tarkoituksena on ylläpitää yhteyksiä Kiuruveden, seiltä poismuuttaneiden ja siellä asuvien ihmisten välillä. Seura haluaa omalta osaltaan edistää Kiuruveden ja sen asukkaiden hyvinvointia omalla vaatimattomalla tavallaan. Eräs tapa on pyrkiä tukemaan aloittelevaa kiuruvetistä yrittäjyyttä. Eräs sellainen mielenkiintoinen yritys on Siluettiverstas, joka toimii käsityöalalla. Siluettiverstaan tuotteet ovat saaneet laajaa huomioita heti yrityksen aloittamisesta lähtien.

Voit tutustua tuoteohjelmaan osoitteesta www.siluettiverstas.fi. Nämä tuotteet sopivat erinomaisesti esim. joululahjoiksi. Nyt kun elämme aikaa, jolloin liikkuminen ja kanssakäyminen on rajoitettua, verkkokaupasta tilaaminen voi olla helppo vaihtoehto.

Huomaathan, että tuotteita voi tilata vain verkkokaupan kautta. Kiuruvesi-seura ei ole mukana itse kaupankäynnissä eikä sille synny taloudellisia kuluja tai tuloja.

Toivottavasti löydät Siluettiverstaan sivuilta sinua tai ystäviäsi miellyttäviä tuotteita ja voit näin omalta osaltasi tukea aloittavaa yritystä! Jos sinun omat digitaaliset taitosi eivät yllä verkkokaupan käyttöön, sinulla on varmaankin lapsia, ystäviä tai tuttavia, joiden avulla voit tutustua Siluettiverstaan tuotteisiin ja mahdollisesti tilata sen ihastuttavia käsitöitä.

Alla Siluettiverstaan tarjous seuran jäsenille ja fb-ryhmälle.

Arvoisat Kiuruvesi-seuran jäsenet

Siluettiverstas Oy on kiuruvetinen käsityöalan verstas, joka haluaa vaikuttaa omalta osaltaan Kiuruveden elinvoimaisuuteen. Valmistamme puisia sisustustuotteita ja kehittäviä leluja pääasiassa lapsille. Meillä löytyy myös aikuisille tai koko perheen käyttöön tyylikkäitä valaisimia ja kelloja. Teemme myös tilaustöitä.

Tuotteet on suunnitellut kiuruvetinen nuori taiteilija Hanna Haimivaara, joka on lähtöisin Kiuruveden Tihilästä. Hanna on äärettömän taitava, luova ja perinteitä kunnioittava. Taiteellisuuden ja tekemisen palon hän on kertonutkin saaneensa juuri isoisältään ja isältään.

Haluamme nyt tarjota teille näitä upeita tuotteita. Toivomme, että löydätte niistä sopivan itsellenne tai vaikkapa lahjaksi läheisillenne. Saatte tuotteista 10 % alennuksen.

Tuotteisiin voitte tutustua osoitteessa www.siluettiverstas.fi ja tehdä tilauksen. Kirjoittakaa tilaukseen alennuskoodiksi Kiuruvesi. Tarjous on voimassa 31.12.2020 saakka. Kaikki 13.12.2020 mennessä tehdyt tilaukset toimitamme ennen joulua.

Toivomme, että löydätte sopivat tuotteet ”

Ystävällisin terveisin

SILUETTIVERSTAS OY

Hallitus toivottaa kaikille jäsenilleen ja läheisilleen Hyvää Joulua.

Pysytään terveinä!