KUTSU KIURUVESI-SEURAN MYKYROKKAJUHLAAN  

Huom! uusi aika ja paikka                                                                

Hyvä Kiuruvesi-seuran jäsen

Perinteinen Kiuruvesi-seuran Mykyrokkajuhla järjestetään sunnuntaina 1.12.2019 klo 13.00. Paikka on Keravan seurakuntakeskus Papintie 2-6,sisäänkäynti E, Keravalla. Etäisyys Keravan asemalta on noin 800m ja kävellen noin 10 minuuttia, junaradan itäpuolella.

Nautimme kiuruvetistä mykyrokkaa lisukkeiden ja kahvin kera. Leppoisa yhdessäolo ja tuttujen tapaaminen kuuluvat Mykyrokkajuhlan henkeen. Palopaikan omistaja Titta Viitanen Kiuruvedeltä loihti meille viime syksynä maukkaan rokan ja nyt hän tulee taas itse keittämään.

Kiuruveden kaupungin edustaja tulee kertomaan kaupungin kuulumiset. Ikinuori Ake Pääkkö viihdyttää meitä hanurillaan ja lauluillaan. Muutakin ohjelmaa on luvassa.

Mykyrokkajuhla on tarkoitettu Kiuruvesi-seuran jäsenille, heidän ystävilleen ja sekä kaikille mykyrokan ystäville. Ilmoittaudu ja pyydä ystäväsi mukaan!

Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 22.11 2018 Anna Leväsalmelle, puh. 040 72 48 137 tai sähköpostilla anna.levasalmi@valmet.com.  Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme kertomaan henkilöiden lukumäärän ja mahdolliset alle 12 vuotiaat lapset erikseen. Jos rokkaa jää ylitse, sitä on saatavissa muovirasioissa tai omissa astioissa kotiinvietäväksi juhlan lopussa.

Mykyrokan hinta on ennakkoon maksettuna 18€, alle 12 vuotiaat lapset puoleen hintaan. Hinta sisältää mykyrokan, leivän ja voin, juomat ja lisäksi kahvin ja kahvileivän.

HUOM! Mykyrokka maksetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä Kiuruvesi-seuran tilille Danske Bank FI 30 8000 2108 5686 67. Viitekenttään sama nimi, joka on ilmoitettu Annalle sekä osallistujien lukumäärä. Esim. matti myky, 3 henkilöä. Mykyrokan hinta paikanpäällä maksettuna on 20€/henkilö. Korttimaksuja emme voi vastaanottaa.

Pysäköinti: alueella on ilmainen pysäköinti 4 tuntia. Pysäköintikiekko on ehdoton, koska aluetta valvoo Parkki Pete-niminen yritys, joka voi sakottaa yli ajan pysäköineet.

Talkoolaisia tarvitaan! Mykyrokkajuhlaa  ei voi  järjestää ilman talkoolaisia. Jos sinä tai ystäväsi olet kiinnostunut rokkakeittiön mukavasta ilmapiiristä, tule mukaan. Ota yhteyttä Irja Akgeziin puh. 045 675 2930 tai Marita Konoseen puh. 041 451 6155

Kiuruveden pitäjän historiallinen kartta

Kiuruveden kunnan täyttäessä 1973 sata vuotta, lahjoitti Kiuruvesi-seura Lauri Kärkkäisen suunnitteleman Kiuruveden pitäjäkartan kaupungille. Nyt tästä kartasta on otettu valokuva. Myynnistä syntyvä tuotto tullaan käyttämään Kiuruveden Lukion abiturienteille jaettavan Juuret-stipendin rahoitukseen tulevina vuosina. Myynti jatkuu Mykyrokkajuhlassa. Pelkkä kartta maksaa vain 15€. Rajoitettu määrä karttoja kehystettynä on saatavilla hintaan 45€.

Pitäjäkartta on erinomainen lahja lapsille, lapsenlapsille, sukulaisille tai tutuille. Se sopii myös muistoksi merkkipäivästä tai vaikkapa joululahjaksi.

JÄSENMAKSU 2019

Jos jäsenmaksun maksaminen on unohtunut, niin teethän sen pikaisesti (vuosimaksu 15€ tai ainaisjäsenmaksu 150€). Seuran tilinumero on Danske Bank FI 30 8000 2108 5686 67.  Jos olet epäileväinen jäsenmaksusta, voit tarkistaa sen puheenjohtajalta puh.040 548 3910 tai sähköposti, uolevi.karkkainen@pp.inet.fi.

Jos jäsenmaksu maksetaan jonkun toisen henkilön toimesta kuin jäsenen, kirjoittakaa viitetietoihin kenen jäsenmaksusta on kysymys.                                                                                                                                                      

OSOITTEENMUUTOKSET

Lähes jokaisen jäsenkirjeen lähettämisen yhteydessä tulee esille, ettei sähköposti ”mene läpi”. Syitä voi olla useita, esim. sähköpostiosoite on muuttunut. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu tai jos et käytä enää sähköpostia, ilmoita sihteerille, että haluat jäsenkirjeen postissa. Ilmoitahan myös, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu.