KUTSU KIURUVESI-SEURAN MYKYROKKAJUHLAAN                                                                   

Hyvä Kiuruvesi-seuran jäsen

Perinteinen seuran Mykyrokkajuhla järjestetään sunnuntaina 18.11.2018 klo 13.00. Paikka on sama kuin viime vuonna, Marjatta-koulu, katuosoite Poutuntie 12 Haagassa.

Nautimme kiuruvetistä mykyrokkaa lisukkeiden ja kahvin kera. Leppoisa yhdessäolo ja tuttujen tapaaminen kuuluvat Mykyrokkajuhlan henkeen. Seuran 70-vuotisjuhlia jatketaan myös Mykyrokkajuhlassa seuraavalla ohjelmalla:

  • Kiuruvesi-seuran vuosikymmenet lyhyesti: filosofian tohtori Sirkka Paikkala
  • ”Kiireessä kyhättyä kronikankorviketta”: Immi Paasikiven3.1948 Kiuruvesi-seuran ensimmäisessä kotiseutuillassa esittämän kronikan esittää lausuntataiteilija Eevamaria Luode-Salonen
  • Laulua ja musiikkia Juha Vartiaisen tahdittamana
  • Kiuruveden kaupungin edustaja tulee jälleen kertomaan kotiseudun kuulumiset.

Mykyrokkajuhla on tarkoitettu Kiuruvesi-seuran jäsenille, heidän ystävilleen ja sekä kaikille mykyrokan ystäville. Ilmoittaudu ja pyydä ystäväsi mukaan!

Marjatta-koulun tilat ovat rajalliset ja sinne mahtuu noin sata vierasta. Ilmoittumisen kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Ilmoittautuminen viimeistään perjantaina 8.11 2018 Anna Leväsalmelle, puh. 040 72 48 137 tai sähköpostilla anna.levasalmi@valmet.com.  Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme kertomaan henkilöiden lukumäärän ja mahdolliset alle 12 vuotiaat lapset erikseen. Jos rokkaa jää ylitse, sitä on saatavissa muovirasioissa tai omissa astioissa kotiinvietäväksi juhlan lopussa.

Mykyrokan hinta on ennakkoon maksettuna 18€, alle 12 vuotiaat lapset ilmaiseksi. Hinta sisältää mykyrokan, leivän ja voin, juomat ja lisäksi kahvin ja kahvileivän.

HUOM! Mykyrokka maksetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä Kiuruvesi-seuran tilille Danske Bank FI 30 8000 2108 5686 67. Viitekenttään sama nimi, joka on ilmoitettu Annalle sekä osallistujien lukumäärä. Esim. matti myky, 3 henkilöä. Mykyrokan hinta paikanpäällä maksettuna on 20€/henkilö. Korttimaksuja emme voi vastaanottaa.

Miten Marjatta-koululle pääsee?

BUSSILLA: Ilkantietä: Elielinaukiolta 32 ja 40, Kalasatamasta 56, Arabiasta 52. Matka pysäkiltä noin 300m,

BUSSILLA: Nuijamiestentietä: Elielinaukiolta 63, Munkkivuori 31. Jokeri-bussilla 550 Itäkeskuksesta ja Espoosta. Matka pysäkiltä noin 150m

JUNALLA: Huopalahden asemalle. Matka asemalta noin 1km.                                                                                                                                  PARKKIPAIKAT: Poutuntiellä koulun alueella on kaksi parkkipaikka, joihin sopii yhteensä noin 25 autoa. Nuijamiestenteillä olevalle K-marketin parkkipaikalle voi myös pysäköidä

Talkoolaisia tarvitaan! Mykyrokkajuhla ei järjestää ilman talkoolaisia. Jos sinä tai ystäväsi olet kiinnostunut rokkakeittiön mukavasta ilmapiiristä, tule mukaan. Ota yhteyttä Irja Akgeziin puh. 045 675 2930 tai Marita Konoseen puh. 041 451 6155.

Tervetuloa Marjatta-koululle nauttimaan kiuruvetistä mykyrokkaa! 

Kiuruveden pitäjän historiallinen kartta

Kiuruveden kunnan täyttäessä 1973 sata vuotta, lahjoitti Kiuruvesi-seura Lauri Kärkkäisen suunnitteleman Kiuruveden pitäjäkartan kaupungille. Nyt tästä kartasta on otettu valokuva. Seuran hallituksen jäsenet myivät painettua karttaa lskelmä-Areenalla Iskelmäviikon aikana. Myynnistä syntyvä tuotto tullaan käyttämään Kiuruveden Lukion abiturienteille jaettavan Juuret-stipendin rahoitukseen tulevina vuosina. Myynti jatkuu Mykyrokkajuhlassa. Pelkkä kartta maksaa vain 15€. Rajoitettu määrä karttoja kehystettynä on saatavilla hintaan 45€.

Pitäjäkartta on erinomainen lahja lapsille, lapsenlapsille, sukulaisille tai tutuille. Se sopii myös muistoksi merkkipäivästä tai vaikkapa joululahjaksi.

Voe tokkiissa – muikkuja!

Lauantaina 26.1.2019 klo 13 Ravintola Kaisaniemessä. Laita päivä muistiin!

JÄSENMAKSU 2018

Jos jäsenmaksun maksaminen on unohtunut, niin teethän sen pikaisesti (vuosimaksu 15€ tai ainaisjäsenmaksu 150€). Seuran tilinumero on Danske Bank FI 30 8000 2108 5686 67.  Jos olet epäileväinen jäsenmaksusta, voit tarkistaa sen puheenjohtajalta puh.040 548 3910 tai sähköposti, uolevi.karkkainen@pp.inet.fi.

Jos jäsenmaksu maksetaan jonkun toisen henkilön toimesta kuin jäsenen, kirjoittakaa viitetietoihin kenen jäsenmaksusta on kysymys.                                                                                                                                                       

OSOITTEENMUUTOKSET

Lähes jokaisen jäsenkirjeen lähettämisen yhteydessä tulee esille, ettei sähköposti ”mene läpi”. Syitä voi olla useita, esim.sähköpostiosoite on muuttunut. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu tai jos et käytä enää sähköpostia, ilmoita sihteerille, että haluat jäsenkirjeen postissa. Ilmoitahan myös, jos sähköpostiosoitteesi muuttuu.