JÄSENKIRJE 5.2020                                                                              18.8.2020

Kirjoitimme Jäsenkirjeessä 4.2020, että ”mennyt kevät on ollut meille kaikille poikkeuksellinen.”

Vaikka kesän aikana on voitu hieman hengähtää koronaviruksen vuoksi, syksy näyttää edelleen varsin sumuiselta.

Vuosikokous: tämän jäsenkirjeen liitteenä on vuosikokouskutsu. Päivä on torstai 1.10.2020.

Vuosikokouspaikka on Toimintakeskus Lumo Korsossa. Varattu tila on niin suuri, jotta voimme pitää etäisyydet riittävinä. Vuosikokouksen pitämiselle on tarvetta normaalien vuosikokousasioiden lisäksi myös sen takia, että EU-säädösten vuoksi joudumme uusimaan pankkitilin ja vaihdamme samalla myös pankkia. Näistä pitää päättää vuosikokouksessa.

Mykyrokkatilaisuus: suunnitelmissa oli, että mykyrokkaa syötäisiin sunnuntaina 15.11.2020. Keravan srk antaa järjestää vain pienimuotoisia perhetilaisuuksia seurakunnan tiloissa. Näin ollen viimevuotiset tilat ovat poissa laskuista. Lisäksi mykyrokkavieraiden ikä on varsin korkea, joten senkään vuoksi ei mitään riskiä voida ottaa. Katsotaan tilanne uudelleen, kun tautitilanne antaa mahdollisuuden mykyrokkailuun. Kiurukkaillehan mykyrokka maistuu, vaikka maaliskuussa!

Risteily Helsingin edustalla elokuussa: mitään risteilyä ei olla järjestämässä, koska etäisyyksien hallinta on vaikeaa.

Kiuruveden pitäjä aikojen kuluessa kartta: Karttatauluja on edelleen saatavissa. Paperisen hinta on 15 € ja kehystetyn 45 €. Tilaaja maksaa postimaksun. Pk-seudulle voidaan sopia kuljetuksesta.

Pysytään terveinä!