Iskelmäviikon tapahtumat Kiuruvedellä

Keskiviikkona 1 7.7. Iskelmäviikon avajaisten yhteydessä Iskelmä-areenalla luovutettiin vuoden 2019 Juuret-mitali. Mitalin sai kauppaneuvos Leo Laukkanen, joka on syntyjään Toiviaskylästä ja asuu nykyisin Mikkelissä. Kiuruvesi-lehdessä on hänestä laaja kirjoitus.

Torstaina 18.7. kävimme hienossa kesäsäässä katsomassa Maalaiskaupungin kesäteatterissa musiikkikomedia esitystä ”Kaksi Puuta”, ohjaus Kati Rissanen. Musiikkia Osku Valven, Otto Kanervan ja Juha Tapion tuotannosta. Hienoja lauluja ja repäiseviä välirepliikkejä!  Väliajalla nautimme muurinpohjalettujen kera kahvit.  Mukana 15 oli seuranjäsentä ja muutamia seuralaisia.

Perjantaina 19.7. nautimme Kiuruveden kaupungin tarjoaman lounaan (mykyrokka) Iltalypsyssä. Kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka ja valtuuston puheenjohtaja Kari Saastamoinen kertoivat kaupungin kuulumisia. Vaikka taloudellinen tilanne onkin tiukka, kaupungilla vallitsee optimistinen tulevaisuudenusko. Mm. työttömyysaste on painunut alle 10%:n ja monilla aloilla kärsitään työvoimapulasta. Saastamoinen kertoili lähinnä kiuruvetisten urheilijoiden menestyksestä. Lounaan jälkeen siirrymme Kiuruveden kotiseutumuseolle. Siellä tutustuimme todellisiin juurimme asiantuntevan oppaan, Jaana Ruotsalaisen avustuksella.

Suomenlinnan Kesäteatterissa torstaina 22.8. klo 19.00 Idän Pikajunan arvoitus 

HUOM! vielä on muutama alennetun lipun paikka vapaana! Toimi nopeasti!

Agatha Christie ja Hercule Poirot ovat yhdistelmä, joka takaa tämän klassisen dekkarinäytelmän jännityksen. Tämä Ryhmäteatterin esitys on Hyvänomantunnon linnakkeen suojissa. Rooleissa Minna Suuronen, Joel Hirvonen (TeaK), Kristo Salminen, Johanna Kokko, Sara Paavolainen, Kreeta Salminen, Asta Sveholm (TeaK), Lasse Viitamäki, Jari Virman ja Toni Wahlström.

Normaalilipun hinta on 32€, josta seura maksaa 50 % eli 16€. Alennettuun lippuun on oikeus 15 ensimmäiselle ilmoittautuneelle jäsenelle. Lipunhinta maksetaan etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä seuran pankkitilille Danske Bank FI 30 8000 2108 5686 67. Viitekenttään osallistujien nimet. Ilmoittautumiset 14.8.2019 mennessä Heli Tikkaselle puh. 040 766 8367 tai sähköpostilla heltik67@gmail.com. Teatteriin voi osallistua myös ei-seuran jäsen, jolloin hänen lipunhintansa on 32€.

Suomenlinnan lauttamaksu ei sisälly lipunhintaan. Sisäänpääsyliput teatteriin luovutetaan Linnakkeen ovella noin puoli tuntia ennen esityksen alkua.

Mykyrokkajuhla 17.11.2019 klo 13.00

Tänä vuonna palataan mykyrokkailemaan Keravalle Sompion koululle. Kahden edellisen vuoden pitopaikka Marjatta-koulu on varattu koko syksyn. Lisätietoa syyskuussa.

Hallitus