Seuran perinteinen Mykyrokkajuhla on sunnuntaina 9.11. klo 13.00. Paikkana on vanha tuttu, Sompion koulu Keravalla, osoite Aleksis Kiventie 18. Mykyrokan keittäminen on iso urakka ja talkoolaisia tarvittaisiin lisää! Ei tarvitse olla kokemusta rokan keitosta. Kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä rokkaemäntään Aino Blombergiin puh. 040 58 34 657

Mykyrokan nauttimisen lomassa saamme kuulla Kiuruveden kaupungin edustajalta kaupungin ajankohtaisista asioista. Myös Timo Raittinen, Helsingin kaupunginvaltuutettu on lupautunut kertomaan, mitkä ovat Helsingin kaupungin kipupisteet lähitulevaisuudessa.

Olemme saaneet puristettua kustannuksia ja siksi päättäneet pitää maksun entisenä eli 15 euroa aikuisilta. Alle 12 vuotiaat ilman maksua.  Laita aika kalenteriisi ja kerro ystävillesikin rokkatilaisuudesta! Ilmoittautumiset 2.11.2014 mennessä Anna Leväsalmelle puh.0407248137 tai sähköpostilla anna.levasalmi@valmet.com. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme kertomaan henkilöiden lukumäärän ja mahdolliset alle 12 vuotiaat erikseen. Mikäli rokkaa jää ylitse, sitä myydään muovirasioissa juhlan lopussa. Mykyrokkajuhla on tarkoitettu kaikille Kiuruvesi-seuran jäsenille ja heidän läheisilleen sekä kaikille mykyrokan ystäville.

Ohjelmassa on myös juustolautasten (kaksi) arpajaiset. Juustot ovat Arctic Milkin ja lautaset Moneralilta.

Lisäksi Anja Wallin (os. Siimekselä) esittelee omakustannekirjaansa ”Sen minä sanoin”.  Kirja on myynnissä rokkajuhlissa.

Lions Club Kiuruvesi/Niva on julkaissut Kiuruveden kaupungin 140 juhlavuoden kunniaksi kirjan ”140 vakaata vuotta – juttuja juhlavuodesta” kaupungin tapahtumista juhlavuoden aikana. Kirjan hinta on 10 euroa ja se sopii erinomaisesti joululahjaksi myös nuoremmille sukupolville.

Kiuruvesi-seuran hallitus