JÄSENKIRJE 4.2020                                                                              24.6.2020

 

Mennyt kevät on ollut meille kaikille poikkeuksellinen. Toivottavasti sinä Kiuruvesi-seuran jäsen olet saanut olla terveenä ja voit katsoa tulevaisuutta luottavaisesti. Valtiovallan päätösten vuoksi seuran toiminta on ollut lepotilassa. Nyt kun pääosa rajoituksista on poistunut tai poistumassa, on syytä katsoa optimistisesti tulevaisuuteen.

Tapahtumat heinäkuussa Kiuruvedellä: merkittävä osa seuramme jäsenistä on kuulunut korona-ajan riskiryhmään pelkän iän perusteella. Vaikka maamme hallitus juuri lievensi ohjeistustaan ikäihmisten tapaamisista, Kiuruvesi-seura ei tänä vuonna järjestä mitään tilaisuuksia Kiuruvedellä.

Vuosikokous: seuran säännöissä vuosikokous on määritelty maaliskuun loppuun mennessä pidettäväksi. Valtioneuvoston antamat määräykset ja suositukset ovat rajanneet jäsenten toimintamahdollisuuksia yhdistyksen kokouksissa. Jos elämä palautuu normaaliksi ja kokoontumiset ovat sallittuja, seuran hallitus olettaa, että vuosikokous 2020 voitaisiin pitää syyskuussa-lokakuussa. Kokouspaikan pitää silloin olla tietenkin avoinna. Palataan asiaan elokuun loppupuolella.

Mykyrokkatilaisuus: suunnitelmissa on, että mykyrokkaa syötäisiin sunnuntaina 15.11.2020 Keravan seurakuntakeskuksessa (sama paikka kuin viime vuonna). Tämä sillä ehdolla, että viranomaiset sallivat tämäntyyppiset tilaisuudet.

Risteily Helsingin edustalla elokuussa: alkuperäisissä suunnitelmissa oli tälle vuodelle ajateltu iltaristeily Helsingin edustalla elokuussa. Ellei uusia rajoituksia tule, koetetaan järjestää iltaristeily. Palataan tähän heinäkuun lopussa.

Kiuruvesi-seuran hallitus toivottaa kaikille jäsenilleen ja heidän läheisilleen aurinkoista ja terveellistä kesää. ”Kyllä me tästäkin selvitään”!