JUHLAVUOSI TAKANA

Viime vuosi oli Kiuruvesi-seuran 70-vuotisjuhlavuosi. Tapahtumaa juhlittiin Kiuruvedellä heinäkuussa. Tilaisuudessa oli reilut sata henkilöä, seuran jäseniä, kutsuvieraita ja kotiseututyönystäviä. Juhlan yhteydessä seura sai merkittävän rahasumman lahjoituksina tulevia Juuret-stipendilahjoituksia varten. Pienimuotoisemmin juhlimme Mykyrokkajuhlan yhteydessä 18.marraskuuta Marjatta-koululla. Mukana Haagassa oli noin sata ihmistä.

Seuran hallitus kiittää lämpimästi kaikkia 70-vuotisjuhlatilaisuuksiin osallistuneita ja myötävaikuttaneita henkilöitä ja yhteisöjä.

VUOSIKOKOUS

Kiuruvesi-seuran vuosikokous pidetään 28. maaliskuuta klo 18 Helsingin kaupungin Kampin toimintakeskuksessa, katuosoite Salomonkatu 21. Kokoushuone on Fade. Vuosikokouksessa käsitellään seuran sääntöjen mukaiset asiat; niistä lähemmin maaliskuun alussa.

Vuosikokouksen jälkeen meillä on kaksi vierasta. Kirjailija Heidi Jaatinen Kiuruvedeltä tulee kertomaan viime syksynä ilmestyneestä kirjastaan Koski ja sen kirjoittamisen eri vaiheita.

 Evi Jäderholmin nimi ei liene kovin monelle seuran jäsenelle tuttu? Evi oli seuran alkuvuosina hyvin aktiivinen seuran toiminnassa ja merkittävä hyväntekijä. Hänen huvilallaan pidettiin monet mykyrokkajuhlat, joissa mykyrokkaa keitettiin muuripadassa. Merkittävin näkyvä muisto meillä on tänäkin päivänä Evi Jäderholmin toiminnasta Kiuruveden kirkon alttaritaulu, johon hän lahjoitti varat. Nyt Evin tyttärentytär Anja Hinkkanen tulee muistelemaan mummoaan ja hänen toimintaansa Kiuruvesi-seurassa. Kyseessä on seuran historiaan oleellisesti kuuluvia tapahtumia alkuvuosikymmeneltä. Vuosikokouksen jälkeiseen ohjelmaan ovat tervetulleita muutkin kuin seuran jäsenet.

VOE TOKKIISA-MUIKKUJA lauantaina 26.1.2019 klo 13.00 Ravintola Kaisaniemessä.

Savolaisseurojen yhteiseen Voe tokkiisa – muikkuja juhlaan ovat kaikki em. seurojen jäsenet, ystävät ja tuttavat tervetulleita. KELA:n pääjohtaja Elli Aaltonen on tilaisuuden juhlapuhuja. Hän on Säämingissä syntynyt itäsuomalainen tiedenainen. Hän on myös Helsingin Savonlinna-seuran jäsen. Ruokailun jälkeen vieraita viihdyttää Pakilan Pelimannit. Samalla pidetään myös arpajaiset. Ravintola Kaisaniemi sijaitsee Helsingin ytimessä, Kaisaniemen puiston nurkassa. Parkkipaikkoja löytyy läheisyydestä.

Ruokailu maksaa 30 euroa/henkilö. Menu: alkusalaatit, paistetut muikut ja perunamuusi, mustikkakukko ja kahvi. Ilmoittautumiset: Mervi Hagsbergille tekstiviestillä puh. 050 357 3108 tai sähköpostilla mervihagsberg@gmail.com. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 11.1.2019. Viestiin maksajan nimi ja seura. Maksu 30 euroa/henkilö maksetaan Ristiina-seuran tilille FI77 1416 3500 1667 72. Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava myös mahdolliset erikoisruokatarpeet

JÄSENMAKSU 2019

Jäsenmaksutulot ovat Kiuruvesi-seuran lähes ainoa tulolähde. Jotta seura voisi toimia jatkossakin ja tuottaa jäsenilleen vuosikokouksen päättämiä palveluita, on ensiarvoisen tärkeää, että jäsenet maksavat jäsenmaksunsa. Viime vuosina jäsenmaksujen maksaminen onkin ollut kiitettävää, josta nöyrä kiitos kaikille jäsenmaksunsa maksaneille!

Vuosijäsenmaksu on 15€ ja ainaisjäsenmaksu 150€. Seuran tilinumero on Danske Bank FI 30 8000 2108 5686 67. Vuosikokous on päättänyt maksuajaksi maaliskuun loppuun mennessä kunakin vuonna. Osallistumalla seuran toimintaan rikastutat omaa ja ystäviesi elämää. Seuralla on myös tapahtumia, joiden kustannuksia seura tukee joko kokonaan tai osaksi. Osallistumalla näihin, saat jäsenmaksusi nopeasti takaisin!

Huom! Jos jäsenmaksun maksaja (pankkitili) on joku muu kuin jäsen, pyydämme pankin viestikenttään lisäämään jäsenen nimen. Näin voimme kohdistaa maksun oikealle henkilölle.